Press

Expertis på Statsvetenskapliga institutionen
Är du journalist och ska skriva om någonting som berör våra ämnen? Då är du välkommen att vända dig till forskare vid vår institution. Använd våra experter som bollplank eller för kommentarer- statsvetare vid Lunds universitet kan från olika vinklar kommentera pressfrågor.

Många forskare är lättare att nå via e-post än telefon. E-post till samtliga statsvetare är fornamn.efternamn@svet.lu.se.

Behöver du en bild på någon av våra forskare? Flera av dem har en högupplöst profilbild på sina personliga sidor (finns under rubriken "Högupplöst bild").

Svensk och jämförande politik

Arbetsmarknad