Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lediga tjänster vid Statsvetenskapliga institutionen

Nedan visas nuvarande lediga tjänster vid Statsvetenskapliga institutionen, Lunds universitet.

Är du Statsvetenskapliga institutionens nästa SI-ledare?
Statsvetenskapliga institutionen söker nu flera SI-ledare (Samv...

Att söka en anställning

Samtliga lediga anställningar vid Statsvetenskapliga institutionen i Lund utannonseras och söks online via universitetets rekryteringssystem Varbi.

Du kan även lägga in en prenumeration på lediga tjänster för att hålla dig uppdaterad om tjänster som utannonseras.

Läs mer på Lunds universitets huvudwebbplats om: 

Jobba hos oss

Med 8.000 anställda och 40.000 studenter erbjuder Lunds universitet ett imponerande utbud av forskning och utbildning av hög kvalitet.

"Lund University" – universitetet presenterat på två minuter.

Som anställd vid Lunds universitet arbetar du vid ett universitet av högsta klass. Med 30 procent utländska medarbetare är arbetsmiljön vid Lunds universitet tydligt internationell och fortsatt internationalisering är ett centralt mål för vår verksamhet.

Statsvetenskapliga institutionen

kombinerar gamla traditioner med modern forskning och utbildning. Institutionen värnar om disciplinär bredd och mångfald och har länge varit framgångsrik i konkurrensen om externa forskningsmedel.

Centrala forskningsområden inkluderar demokrati och demokratisering, makt och förvaltning, diplomati, fred och konflikt, underrättelseanalys, politisk psykologi, genus, miljöpolitik och välfärd.

Statsvetenskapliga institutionens starka forskningsprofil återspeglas i dess undervisning. Utbildningsmiljön har länge varit starkt internationell och präglas av öppenhet, tolerans och nyfikenhet.

Alla lediga tjänster vid Statsvetenskapliga institutionen i Lund utlyses och söks online via rekryteringssystemet Varbi.

Välkommen med din ansökan!