Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studieinformation

Framförallt för dig som redan är student hos oss!

Välkommen att på dessa sidor ta del av den information som du behöver för dina studier på Statsvetenskapliga institutionen.

 

Lila blommor i fokus och en grupp människor suddigt i bakgrunden

På dessa sidor hittar du bland annat information om:

Schema

Du hittar ditt schema genom att söka i vår schemaportal på kurskoden eller kursnamnet på den kurs du är intresserad av.

Sök efter ditt schema

IT-tjänster, support och driftinfo

För att underlätta ditt arbete som student får du bland annat ett studentkonto (StiL-konto). StiL står för "Student i Lund" och med detta konto kan du logga in på Lunds universitets Studentportal, publika datorer, trådlösa nätverk och komma åt din webmail med mera.

Läs mer på Lunds universitets centrala webbplats

 

 

Viktig information

Bästa student vid Statsvetenskapliga institutionen,

Vänligen respektera de råd och rekommendationer som anges på Lunds universitets hemsida, inom statsvetenskapliga institutionen och håll er uppdaterade om utvecklingen (information till studenter).

Tack för er förståelse!

Vänliga hälsningar

Björn Badersten
Prefekt, Statsvetenskapliga institutionen

Lärplattform

OBS! Lärplattformen Live@Lund är ersatt med Canvas och är nu endast i läsläge. Du som är student från tidigare terminer kan fortsatt komma åt dina kurser i läsläget.