Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studiestugan

Är du ny student vid Statsvetenskapliga institutionen? Har du kört fast med kurslitteraturen, känner dig stressad inför en tenta eller föredrar du att inte studera ensam på rummet? Oavsett återkommer Studiestugan, samma tid och plats varje vecka, som stöd för dig i dina studier. Du är välkommen oavsett kurs eller studienivå.

Väl i Studiestugan välkomnas du av kaffe/te, kakor och en mentor som kan hjälpa dig att reda ut svårbegripliga delar av kursinnehållet, vägleda dig till din egen studieteknik och agera bollplank. 

Du är välkommen för läsning på egen hand, såväl som i sällskap med gruppmedlemmarna vid grupparbeten.

Ett par gånger per termin tar studentorganisationen LUPEF tillfälligt över Studiestugan för att hålla i konceptuella studiestugor med spännande teman.  

Studiestugan är en resurs riktad till dig som student, och som erbjuds av Statsvetenskapliga institutionen och LUPEF.

Kontakt

Jessica Blom Larsson
E-post: jessica [dot] blom-larsson [at] svet [dot] lu [dot] se (jessica[dot]blom-larsson[at]svet[dot]lu[dot]se)