Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kristina Jönsson
Kristina Jönsson

Publikationer

Visar av publikationer. Sorterade efter år och sen titel.

INTRODUKTION

Kristina Jönsson är docent i statsvetenskap, ledamot i Hållbarhetsforums styrgrupp samt koordinator för Lunds Universitets forskarskola Agenda 2030

FORSKNINGSGRUPPER

Politik och utveckling, Statsvetenskapliga institutionen, Lunds universitet

Forskningsprojekt

Globala institutioners legitimitet (RJ-program med Stockholms Universitet och Göteborgs Universitet)

Transformativa partnerskap för hållbar utveckling. En analys av synergier, effektivitet och legitimitet av FN:s partnerskap och samverkansinitiativ av de globala målen och Agenda 2030 (Formas-program med Institutet för Framtidsstudier, Stockholms Universitet, Vrije Universiteit och Lunds Universitet)