Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Aggestam om internationellt fredsbevarande i Hebron

Karin Aggestam har författat bidraget ”Third-party Intervention and International Monitoring in the City of Hebron” i rapporten “The Impact of Third-Party Mechanisms in Conflict Resolution: Lessons Learned from the Temporary International Presence in Hebron” publicerad av det norska flyktingrådet.

Karins bidrag analyserar den internationella temporära observationsstyrkan TIPH som etablerades i Hebron på Västbanken 1997 som en del av fredsprocessen i Mellanöstern. TIPH avslutades 2019 när den israeliska regeringen beslutade om att inte förlänga avtalet. 

Ladda ner och läs rapporten på norska flyktingrådets webbplats

Karin Aggestams personliga sida