Kronsell om biologisk mångfald och klimatbeslutsfattande

NYTT FRÅN VÅRA FORSKARE: Annica Kronsell är medförfattare till följande två artiklar som båda är tillgängliga via open access.

Tillsammans med Anna Kaijser ”Who gets to know about nature? Biodiversity and ecosystem services through an intersectional lens” (Vem får veta om naturen? Biologisk mångfald och ekosystemtjänster genom en intersektionell lins) i Freiburger Zeitschrift für GeschlechterStudien.

Tillsammans med Gunnhildur Magnúsdóttir ”The double democratic deficit in climate policy-making by the EU Commission” (Det dubbla demokratiska underskottet i klimatbeslutsfattandet av EU-kommissionen) i tidskriften Femina Politica.

Annica Kronsells personliga sida.

Besök webbplatsen för University of Melbourne där Annica Kronsell är Visting Fellow.

Foto på Annica Kronsell av Maria Strömvik.

2017-12-15
Karin Aggestam och Ann Towns om kvinnor, diplomati och global politik
2017-12-14
Catarina Kinnvall och John Cash redaktörer för specialutgåva i Postcolonial Studies