Hildingsson om ekosocial integration på urban nivå

Roger Hildingsson har publicerat artikeln ”Sustainable Welfare in Swedish Cities: Challenges of Eco-Social Integration in Urban Sustainability Governance” i tidskriften ”Sustainability”. Artikeln handlar om ekosocial integration på urban nivå.

Med empiriskt fokus på Malmö, Göteborg och Stockholm studeras svårigheterna att i praktiken integrera hänsyn till ekologisk hållbarhet och social välfärd i kommunalt hållbarhetsarbete och stadsplanering.

Artikeln är samförfattad med Jamil Khan (LTH) och Lisa Garting (Hållbar Utveckling Skåne) och ingår i Sustainabilitys specialnummer om Hållbar välfärd bortom tillväxt.

Läs er på mdpi.com

Roger Hildingssons personliga sida