Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Goenaga har tilldelats pris för bästa publikation av tidskriften Comparative Political Studies

Agustín Goenaga har tillsammans med Thomas Brambor, Johannes Lindvall och Jan Teorell mottagit Editorial Board Award för bästa publikation publicerad 2020 av tidskriften Comparative Political Studies. Artikeln de har mottagit priset för heter “The Lay of the Land: Information Capacity and the Modern State”.

I den prisbelönta artikeln presenteras nya uppgifter om 85 staters ansträngningar att samla in och bearbeta information om sig själva, sina territorier och sin befolkning, från år 1789 till idag.

Artikeln finns att läsa på webbplatsen SAGE journals

Agustín Goenagas personliga sida