Hildingsson och Skovgaard på stadsbiblioteket om klimatförhandlingarna

OUTREACH FÖR VÅRA FORSKARE: Roger Hildingsson och Jakob Skovgaard deltog i en paneldebatt på Lunds stadsbibliotek (21/9) som nu finns att se på youtube.

Även Terese Göransson och Bengt Johansson deltog i panelen som tog upp frågor inför klimatförhandlingarna i Paris.

I början av december möts förhandlare från alla världens länder i Paris. Vilka är nyckelfrågorna? Vad finns det för öppningar för ett avtal? Vilka förväntningar finns och vilket hopp kan man ha om framgång? Vad betyder förhandlingarna för hur vi kan påverka?

Ett samarrangemang med Lunds Naturskyddsförening och Lunds universitets Hållbarhetsforum.

Se debatten på youtube

2017-12-15
Karin Aggestam och Ann Towns om kvinnor, diplomati och global politik
2017-12-14