Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hedling om diplomatiska praktiker för att bekämpa digital desinformation

Elsa Hedling har nyligen publicerat artikeln ”Transforming practices of diplomacy: the European External Action Service and digital disinformation” Open Access i tidskriften International Affairs.

Studien utforskar hur diplomatiska praktiker, för att bekämpa digital desinformation, har introducerat förändring i EUs diplomati. Resultaten visar att prioriterade insatser för att bekämpa digital desinformation och rekryteringen av ny personal för att utföra dessa nya praktiker, har bidragit till institutionell förändring i EUs utrikestjänst.

Mer information om artikeln finns på academic.oup.com

Elsa Hedlings personliga sida