Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

INSTÄLLT

Tecknad rosa magnolia framför en tecknad siluett av universitetshuset

På grund av rådande situation med Covid-19 coronaviruset, och ovissheten om hur det kommer att se ut framöver, tvingas vi tyvärr att skjuta upp Alumnåterträffen den 17 april.  Vi återkommer med besked så snart vi satt ett nytt datum. 

Varma hälsningar

// Statsvetenskapliga institutionen

 

Om återträffen

Förutom frukost, fika och en lättare lunch kommer vi bjuda på intressanta föredrag, spännande paneldebatter och givande samtal fram till klockan 16:00

Klockan 19:00 samlas vi i festsalen på AF-borgen. Där avnjuter vi en trerättersmeny och blir underhållna av Ludde Samuelsson, en av humorbranschens mest omtyckta ståuppkomiker. Baren kommer att hålla öppet fram till 01:00.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 5 april. Middagen på kvällen kostar 300 kronor, och den betalningen skall vara oss tillhanda senast den 10 april. Anmälan till eventet är bindande. 

Betalning sker via Swish: 1233602570 eller bankgiro: 894-0363. Skriv Alumn2020 i meddelandefältet. I anmälningsformuläret kan du även uppge om du endast vill delta på dagen (då betalar du ingenting), respektive på kvällen (300 kronor för mat och dryck).

Anmäl dig till återträffen via ungpd.com 

Hotell

För dig som vill passa på att stanna någon dag extra i Lund har vi ordnat ett par förmånliga erbjudande:

Hotell Concordia

Enkelrum 1260 kr per natt inkl. moms och frukost (betalning på plats). Du mejlar din bokning till info [at] concordia [dot] se och uppger koden: Statsvetenskap 20200416

Läs mer på hotell Concordias webbplats

Hotell Lundia

Enkelrum 1395 kr per natt inkl. moms och frukost (betalning på plats). Du mejlar din bokning till bokning [at] grandlundiafinn [dot] se och uppger koden: 708205 

Läs mer på hotell Lundias webbplats


OBS! För att vara säker på att kunna nyttja ovanstående erbjudanden måste rummen bokas senast den 19 mars


Som alumn är du viktig för oss, och vi vill göra vårt allra bästa för att visa hur mycket vi uppskattar dig.
 

Som medlem i vårt alumnnätverk kommer du kontinuerligt att få information om vad som händer i våra olika forskningsprojekt, och vid institutionen i allmänhet. 


Vi kommer också fortsätta att bjuda in dig till olika event som vi arrangerar. Det kan t.ex. handla om öppna seminarier, workshops, gästföreläsningar och ytterligare alumnträffar.


Kanske du själv är intresserad av att komma och gästföreläsa hos oss? Eller ta emot en praktikant på ditt jobb? Kanske du vill rekrytera nyexaminerade studenter till din arbetsplats? Eller en lite mindre erfaren student till ett sommarjobb? 


Förutom att du alltid kan kontakta oss via e-post (alumn [at] svet [dot] lu [dot] se) kan du även gå med i vår Facebookgrupp och/eller vår LinkedIngrupp. I dessa grupper kan du också hålla dig uppdaterad, och få ytterligare information, om vad som kommer att hända den 17 april. 

Gå med i vår Facebookgrupp på facebook.com

Gå med i vår LinkedIngrupp på linkedin.com


Vi hoppas att du redan är medlem i universitetets centrala alumnnätverk. Annars kan du bli det nu med en gång.

Bli medlem på alumni.lu.se 


Varma hälsningar från oss alla,

Statsvetenskapliga institutionen, Lunds universitet
 

Anmäl dig till eventet

Nätverka

Ludde

Ludde

Ludde Samuelsson är en av humorbranschens mest erfarna och omtyckta ståuppkomiker som turnerat över hela Sverige i snart sagt halva sitt liv.


Förutom stand up har Ludde även skrivit manus till bland annat Svenska Nyheter med Jesper Rönndahl och Robins på SVT.