Roger Hildingsson

Forskare

Roger Hildingsson

Renewable Energies: A Continuing Balancing Act?

• Roger Hildingsson
  • Johannes Stripple
  • Andrew Jordan

• Andrew Jordan
  • Dave Huitema
  • Harro van Asselt
  • TIm Rayner
  • Frans Berkhout

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen
  • Miljöpolitik-lup-obsolete

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Climate Change Policy in the European Union: Confronting the Dilemmas of Mitigation and Adaptation?

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Cambridge University Press