Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Resa, utlägg och representation

På denna sida hittar du information om hur du gör när du ska göra en resa i tjänsten, hur du gör en rese- eller utläggsräkning samt vad du bör tänka på vid representation.

En flygbild över centrala Lund.

Beställa resa

När du ska resa i tjänsten eller boka resa till en gäst som ska besöka oss så är det hos den upphandlade resebyrån Egencia som du behöver boka resan hos. Resan kommer då att komma på en faktura som du godkänner i Lupin.

Rese- och utläggsräkning

När du har varit på tjänsteresa gör du din reseräkning i Primula. Har du köpt en produkt eller tjänst som av någon anledning inte har kunnat faktureras Lunds universitetet så gör du en utläggsräkning i Primula. Det är även i Primula du lägger in måltider som du ska förmånsbeskattas för.

Läs mer om reseräkningar på Medarbetarwebben

Du gör en utläggsräkning på samma sätt som en reseräkning. Välj formulär ”Endast utlägg/bilersättning” i Primula.

Representation

När du till exempel ska bjuda externa gäster på lunch eller middag är det viktigt att känna till reglerna för representation. Därför har det tagits fram en lathund som hjälp.

Lathund representation (pdf, 93 kB, nytt fönster)

Sidansvarig:

Organisationsnummer: 202100-3211
VAT-nummer: SE202100321101
Fakturaadress: Box 188, SE-22100 Lund, Sweden
Kostnadsställe: 253091
Hämtställe: 35 (Hämtställen vid LU finns på medarbetarwebben)

Statsvetenskapliga institutionens webbplats