Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyanställd

Välkommen till Lunds universitet!

När du är nyanställd finns det vissa saker som är bra att känna till. Hur får jag tag i ett passerkort? Har ni välkomstdagar? Vad gäller vid semester? Ofta har man som nyanställd en del frågor och här kan du hitta information som är bra för dig att veta.

För alla nyanställda

Lunds universitet har en intern webbplats som heter Medarbetarwebben och den är till för alla anställda vid Lunds universitet. Den webbplats som du nu befinner dig på är Statsvetenskapliga institutionen egen interna webbplats och den fungerar som ett komplement till Medarbetarwebben.

På medarbetarwebben finns det bra information samlad till alla nyanställda, bland annat information om universitetets "välkomstdagar".

Läs information till alla nyanställda på Medarbetarwebben

Anhörighetsblankett

Alla nyanställda behöver fylla i en anhörighetsblankett. Det är för att vi snabbt ska kunna kontakta dina anhöriga om något skulle hända. Kristina Gröndahl Nilsson skickar ut denna och den skall sedan lämnas till henne.

Är du nyanställd doktorand?

Förutom informationen som riktar sig till alla nyanställda så finns det även extra information för dig som är nyanställd doktorand.

Information för nyanställda doktorander