Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Nyanställd

Välkommen till Lunds universitet!
När du är nyanställd finns det vissa saker som är bra att känna till. Hur får jag tag i ett passerkort? Har ni välkomstdagar? Vad gäller vid semester? Ofta har man som nyanställd en del frågor och här kan du hitta information som är bra för dig att veta.

Bild på det vita universitetshuset från framsidan, med en fontän framför huset.

För alla nyanställda

Lunds universitet har en intern webbplats som heter Medarbetarwebben och den är till för alla anställda vid Lunds universitet. Den webbplats som du nu befinner dig på är Statsvetenskapliga institutionen egen interna webbplats och den fungerar som ett komplement till Medarbetarwebben.

På medarbetarwebben finns det bra information samlad till alla nyanställda, bland annat information om universitetets "välkomstdagar".

Läs information till alla nyanställda på Medarbetarwebben

Anhörighetsblankett

Alla nyanställda behöver fylla i en anhörighetsblankett. Det är för att vi snabbt ska kunna kontakta dina anhöriga om något skulle hända. 

Anhörighetsblankett (doc, 114 kB, nytt fönster)

Är du nyanställd doktorand?

Förutom informationen som riktar sig till alla nyanställda så finns det även extra information för dig som är nyanställd doktorand.

Information för nyanställda doktorander

Sidansvarig:

Organisationsnummer: 202100-3211
VAT-nummer: SE202100321101
Fakturaadress: Box 188, SE-22100 Lund, Sweden
Kostnadsställe: 253091
Hämtställe: 35 (Hämtställen vid LU finns på medarbetarwebben)

Statsvetenskapliga institutionens webbplats