Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Daniel Alfons

Idag arbetar jag till 40 procent som studievägledare, 40 procent som biträdande studierektor och tjänstledig resterande tid.

Studievägledning

Rum: 232
Besökstider: Drop in varje tisdag 13-15.

Du kan även skicka e-post: studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se

Telefon: 046-222 89 52. Du kan i normalfallet nå oss som arbetar inom studievägledningen måndag - fredag mellan 08-17 med uppehåll för lunch 12-13.

Du vänder Dig till studievägledaren när du har frågor och vill ha upplysning om de utbildningsvägar där statsvetenskap, freds- och konfliktvetenskap och underrättelseanalys ingår. Vidare för frågor och upplysningar om studierna vid institutionen som exempelvis kursernas uppläggning, kurslitteraturen, studieplaneringen, undervisningen, provresultaten, dispens från förkunskapskrav.Vid studieförseningar liksom vid studiesvårigheter kan samtal med studievägledaren ofta hjälpa till att reda ut de olika möjligheter som finns för att klara av svårigheterna. Syftet med studievägledningen är inte bara att hjälpa Dig igenom utbildningen utan den kan även utnyttjas till att påverka utbildningen med hänsyn till de erfarenheter som erhålles. Kom därför in och diskutera med studievägledaren om något du vill förbättra/berömma/klaga på i utbildningen.

Boka tider för vägledning

Nu kan du se lediga tider och göra dina bokningar direkt i Live@Lund! Välj fliken Personal och klicka på länken under respektive studievägledare!

Om du har åtkomst till Live@Lund men har inte läst någon kurs vid statsvetenskapliga institutionen så hittar du bokningsbara tider här, boka tid med Daniel Alfons. OBS! Du måste först vara inloggad i Live@Lund.

För dig som inte är registrerad på någon kurs vid Statsvetenskapliga institutionen och inte har tillgång till Live@Lund går det bra att göra en bokning via e-post: studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se (subject: Boka%20tid%20f%C3%B6r%20studiev%C3%A4gledning)

 

Daniel Alfons
E-post: daniel [dot] alfons [at] svet [dot] lu [dot] se

Studievägledare

Statsvetenskapliga institutionen

+46 46 222 89 52

232

35

Statsvetenskapliga institutionen
Lunds universitet
Box 52, 221 00 LUND
Telefon: 046-222 00 00 (växel)

Samhällsvetenskapliga fakulteten