Zelli valdes till beslutande råd för International Studies Association

Den världsledande akademiska föreningen för internationella relationer, ISA, valde vår forskare Fariborz Zelli till deras beslutande råd i förra veckan.

Fariborz Zelli elected to ISA Governing Council
Fariborz Zelli with Susan Park, his predecessor as chair of the ISA environmental studies section.

ISA, International Studies Association, har över 6 500 medlemmar grupperade i tematiska sektioner.

På ISA:s årliga konvent i Baltimore förra veckan röstades Fariborz Zelli in av sina kolleger som ordförande för sektionen miljöstudier under en tvåårsperiod. Efter att ha tjänstgjort i sektionens styrelse i olika funktioner under de senaste fem åren, kommer hans nya uppgifter som ordförande att omfatta representation av sektionens intressen i ISA:s styrande organ.

Fariborz Zellis personliga sida.