Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Underrättelseanalys: Fortsättningskurs

Vi är glada att kunna välkomna dig till statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet. Nedan följer viktig information som du behöver veta för att ta din studieplats i anspråk. Det är viktigt att du läser igenom det ordentligt.

Webbregistrering

Det är viktigt att du webbregistrerar dig för att du inte ska förlora din studieplats.

Datum och instruktioner för webbregistrering

För dig som inte kan webbregistrera dig på grund av att du är villkorligt antagen vänligen ta kontakt med studievägledningen studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se senast måndagen den 17 januari.

Särskild behörighet (SB) och villkorligt antagen

Särskild behörighet: Underrättelseanalys: grundkurs, 30hp (UNDA14) eller motsvarande.
Dispens medges per automatik till villkorligt antagna studenter om de har avslutat minst 22,5 hp från grundkursen i underrättelseanalys (UNDA14) eller motsvarande.

Särskild behörighet ska styrkas i anslutning till terminsstarten den 17 januari.

Schema och undervisning

Obligatorisk introduktionsföreläsning till första delkursen hålls den 17 januari.
 
Två (2) tillfällen under terminen kräver din närvaro i Lund. En del moment är obligatoriska. Vi kommer att berätta mer om kursupplägget vid introduktionsmötet.

Sök fram ditt schema (kurskod UNDA23) i TimeEdit

Lärplattformen Canvas

I Canvas kommer du som registrerad student att hitta relevant information om kursen, ditt aktuella schema, kunna lämna in examinationsuppgifter men även kunna kommunicera med lärare och med kurskamrater. Du får åtkomst till kurssidan efter din webregistrering.

Kursplan och litteraturlista

Utbildningsplanen och kursplanerna är de juridiskt giltiga dokument som styr innehållet i din utbildning. Litteraturlista är en förteckning över det material som kommer att examineras under kursen. Kurslitteraturen är inte alltid på svenska, utan förekommer även på engelska.

För att kunna tillgodogöra dig studierna på bästa sätt rekommenderar vi att du skaffar kurslitteraturen till första delkursen och ”bläddra lite i böckerna” före kursstart. Tiden går fort och förutsättningarna för att klara studierna på ett tillfredställande sätt är att delta i all undervisning och studera aktivt från kursens början.

Se särskild information från samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek för dig som studerar distansstudier.
Kursens innehåll samt länkar till kursplan och litteraturlista. 

Har du frågor om utbildningen kan du kontakta studievägledningen.

Välkommen!
Johan Matz             
Ämnesansvarig 
             
Daniel Alfons, Mats Janér och Lidija Lindoff
Studievägledare


 
 

Kontakta studievägledningen

Daniel Alfons, rum: 232
Telefontid: Torsdagar kl. 10–12
Telefon: 046-222 89 50

Mats Janér, rum: 233
Telefontid: Tisdagar och
torsdagar kl. 10–12
Telefon: 046-222 80 48

Lidija Lindoff, rum: 231 B
Drop-in: tisdagar och
onsdagar kl. 10–11.45 
Telefon: 046-222 89 38

Boka gärna tid med oss!
E-post: studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se

Läs vad studievägledarna kan hjälpa dig med

Pedagogiskt stöd

Att ha en funktionsnedsättning, till exempel en synskada, dyslexi eller adhd, är inget hinder för dina studier hos oss. Du kan få olika sorters pedagogiska stödåtgärder för att underlätta dina studier.

Läs om vilket stöd du kan få på Lunds universitets centrala webbplats 

Skicka in din ansökan på nais.uhr.se

Canvas

Canvas (https://canvas.education.lu.se) är Lunds universitets lärplattform. Här kan du hitta information om din kurs, meddelanden från din lärare samt filer och annat som är relevant för din kurs. För mer information om funktionaliteten i Canvas och hur du kan orientera dig i den, besök gärna vår studentguide.