Inte klar inom terminens ram- uppsamlingstillfällen

Särskild information om uppsamling: handledning och inlämningsstillfällen

Särskild uppsatshandledning

Om du inte blivit klar med uppsatsen inom terminens ram kan du normalt få endast ett ytterligare handledningstillfälle.

Omregistrering

Det är viktigt att du som eftersläntrarstudent är omregistrerad på uppsatskursen för den termin då du lämnar in din uppsats. Detta för att du ska kunna publicera och ladda ned uppsatser via LUP Student Papers inför uppsatsseminariet. Mer information om LUP Student Publications finns i menyn under "Inlämning av uppsatsen". Om du behöver omregistrera dig, skicka ett mejl med namn, personnummer och information om vilken uppsatskurs du läser till studievägledningen (studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se).

Datum och tider för uppsamlingsinlämning

Några gånger om året, i normalfallet i mars och augusti anordnas särskilda inlämningstillfällen för studenter från tidigare terminer. Se aktuella datum här.

Alla eftersläntrare är även välkommna att lämna in sin uppsats/examensarbete vid ordinarie inlämningar.

Inlämningsprocedurerna vid uppsamlingsinlämningen är samma som vid ordinarie inlämning, se menyn under "Inlämning av uppsatsen".

Schema för seminarierna

Schema och kontaktuppgifter skickas ut via email, senare samma dag som uppsatsinlämningen eller senast dagen efter. Seminarierna äger rum normalt cirka en vecka efter inlämning.

Sidansvarig: