Inte klar inom terminens ram?

Särskild information om uppsamling: handledning och inlämningsstillfällen

Särskild uppsatshandledning

Om du inte blivit klar med uppsatsen inom terminens ram kan du normalt få ett ytterligare handledningstillfälle.

För att kunna erhålla handledning ska du inkomma med ett underlag (uppsatsplan eller motsvarande) till insitutitonens uppsatskoordinator Maria Hedlund. Underlaget ligger till grund för tilldelning av lämplig handledare. För höstterminer ska underlaget vara koordinatorn tillhanda senast 4 oktober kl.12.00 och för vårterminer 22 februari kl.12.00. Om datumen infaller på en helg så senast efterföljande måndag kl.12.00.

I underlaget ska du även uppge vilken alternativkurs du läste (gäller STVA22 och STVK02) och vem du hade som tilldelad handledare.

I normalfallet sker uppsatshandledning under andra halvan av terminen och du kan förvänta dig krav på deltagande i den ordinarie seminarieverksamheten under den aktuella terminen.

Omregistrering

Det är viktigt att du som eftersläntrarstudent är omregistrerad på uppsatskursen för den termin då du lämnar in din uppsats. Detta för att du ska kunna publicera och ladda ned uppsatser via LUP Student Papers inför uppsatsseminariet. Mer information om LUP Student Publications finns i menyn under "Inlämning av uppsatsen". Om du behöver omregistrera dig, skicka ett mejl med namn, personnummer och information om vilken uppsatskurs du önskar omregistrera dig på till studievägledningen (studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se).

Datum och tider för uppsamlingsinlämning

Några gånger om året, i normalfallet i mars och augusti, anordnas särskilda inlämningstillfällen för studenter från tidigare terminer.

Aktuella datum för uppsatsinlämning

Alla eftersläntrare är även välkommna att lämna in sin uppsats/examensarbete vid ordinarie inlämningar som infaller i slutet på terminen i januari och maj.

Inlämningsprocedurerna vid uppsamlingsinlämningen är desamma som vid ordinarie inlämning.

Inlämning av uppsatsen

Schema för seminarierna

Schema och kontaktuppgifter skickas ut via mejl, senare samma dag som uppsatsinlämningen eller senast dagen efter. Seminarierna äger rum normalt cirka en vecka efter inlämning.

Sidansvarig: