Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Sahar Valizadeh

Idag arbetar jag till 60 procent som studievägledare och är på institutionen tre dagar i veckan (mån-, ons- och fredag)

Studievägledning

Rum: 354B
Besökstider: Drop-in måndag och fredag kl. 13-15

Notera: Under perioden 15/3 - 16/4 (måndagar och fredagar) har jag drop-in på Edens bottenplan kl. 12-13 och bokningsbara tider kl. 14-15.

Du kan även skicka e-post: studievagledare [at] svet [dot] lu [dot] se

Du vänder Dig till studievägledaren när du har frågor och vill ha upplysning om de utbildningsvägar där statsvetenskap och freds- och konfliktvetenskap ingår. Vidare för frågor och upplysningar om studierna vid institutionen som exempelvis kursernas uppläggning, kurslitteraturen, studieplaneringen, undervisningen, provresultaten, dispens från förkunskapskrav.

Vid studieförseningar liksom vid studiesvårigheter kan samtal med studievägledaren ofta hjälpa till att reda ut de olika möjligheter som finns för att klara av svårigheterna.

Syftet med studievägledningen är inte bara att hjälpa Dig igenom utbildningen utan den kan även utnyttjas till att påverka utbildningen med hänsyn till de erfarenheter som erhålles. Kom därför in och diskutera med studievägledaren om något du vill förbättra/berömma/klaga på i utbildningen.

Porträttbild av Sahar Valizadeh
E-post: sahar [dot] valizadeh [at] keg [dot] lu [dot] se

Studievägledare

Statsvetenskapliga institutionen

+46 46 222 89 52

354B

35

Utbildningskoordinator

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi

16

Statsvetenskapliga institutionen
Lunds universitet
Box 52, 221 00 LUND
Telefon: 046-222 00 00 (växel)

Samhällsvetenskapliga fakulteten