Foto på Petrus Olander.

Petrus Olander

Foto på Petrus Olander.

Divided it falls : Lessons on state capacity development from American state legislatures 1840-1910

• Petrus Olander

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen

Publiceringsår

2020-11

Publikation/Tidskrift/Serie

STANCE Working Paper Series

Volym

2020-2021

Issue

Dokumenttyp

Working paper

Förlag

Department of Political Science, Lund University

• Political Science

Projekt

• State-Making and the Origins of Global Order in the Long Nineteenth Century and Beyond