Ole Elgström

Professor emeritus

Ole Elgström

Previewing Paris 2015: The EU's "Leadiator" Role in Future Climate Change Negotiations

• Ole Elgström
  • Jakob Skovgaard

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen
  • BECC - Biodiversity and Ecosystem services in a Changing Climate

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Georgetown Journal of International Affairs Online

Issue

DECEMBER 16, 2014

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Georgetown University * Edmund A. Walsh School of Foreign Service, Georgetown University * Edmund A. Walsh School of Foreign Service

• Political Science

Projekt

• International Economic Institutions and Domestic Actors in the Climate Regime Complex - the Cases of Climate Financing and Fossil Fuel Subsidies

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISSN: 1526-0054