Ole Elgström

Professor emeritus

Ole Elgström

The Europan Union and International Regimes: Institutions, Norms and Negotiation in the Pursuit of ‘Effective Multilateralism’.

• Michael Smith
  • Ole Elgström

Editor

• Knud Erik Jörgensen
  • Katie Verlin Laatikainen

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen
  • Politik i Europa-lup-obsolete

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Routledge Handbook on the European Union and International Institutions. Performance, Policy, Power.

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Routledge