Bild på Maysam Behravesh.

Maysam Behravesh

Forskarstuderande

Bild på Maysam Behravesh.

Teaching as a Southern in the North: A Note on Supremacism

• Maysam Behravesh

Summary, in English

Such types of violence seem to emanate from what I would call supremacist resentment, which is driven by the perceived superiority of a given race, ethnicity or nationality over another and which motivates attempts to sabotage “subaltern” success or hinder a supposedly inferior subject from climbing up the social-institutional ladder.

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen