Bild på Maysam Behravesh.

Maysam Behravesh

Forskarstuderande

Bild på Maysam Behravesh.

ظهور غیرمنتظره ترامپ، زمینه‌های روانی و اجتماعی

Trump's Unexpected Rise: The Socio-Psychological Grounds

• Maysam Behravesh

Summary, in English

Trump's unexpected and astounding victory in US presidential elections on 8 November 2016 was as much a rejection of the ruling establishment, political elitism and certain forces of globalization as an endorsement of some of his populist-nationalist slogans that promised the restoration of a secure and glorious past.

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen