Bild på Maysam Behravesh.

Maysam Behravesh

Forskarstuderande

Bild på Maysam Behravesh.

Review: Mr. Ambassador, A Dialogue with Mohammad-Javād Zarif

• Maysam Behravesh

Summary, in English

This is an extensive review of the only book out there on the diplomatic career of Mohammad Javad Zarif, Iran's foreign minister in the Rouhani administration and top negotiator during the nuclear talks between Iran and the world powers. The book itself is available only in Persian.

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen