Magnus Jerneck

• Janerik Gidlund
  • Magnus Jerneck

Summary, in English

The European political landscape is one of constant flux and it is this alternating integration and disintegration which influences the basic conditions in which political power is exercised. This book argues that the interests of the cities and regions of Europe are increasingly influenced by European supranational institutions rather than the nation state and that governance in Europe is shifting to a regional and local level.

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen