Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Doktorandkurs: Global miljöstyrning

3 högskolepoäng

Statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet erbjuder en doktorandkurs inom global miljöstyrning.

Titel: Global Environmental Governance Today – Actors, Institutions, Complexity
Språk: Kursen ges på engelska
Tid: 27 september – 1 oktober 2021
Plats: Eden, Allhelgona kyrkogata 14, Lund

Kursen kommer att ge dig djupare förståelse för aktörer, processer och problem inom området internationell miljöpolitik, samt erbjuda både praktisk och teoretisk förståelse för globala relationer. Du kan komma från en rad olika discipliner för att vara behörig till kursen. Kursen ger 3 högskolepoäng och den kommer att ges på engelska.

Om du vill antas till kursen, vänligen skicka ett e-post till Nils Droste (nils [dot] droste [at] cec [dot] lu [dot] se) och Fariborz Zelli (fariborz [dot] zelli [at] svet [dot] lu [dot] se) senast 12 oktober. Antalet platser är begränsade och deltagare kommer att antas genom ”först till kvarn”. 

Mer information om kursen och hur du ansöker hittar du på vår engelska webbplats

Kontakt

Nils Droste 
E-post: nils [dot] droste [at] cec [dot] lu [dot] se

Fariborz Zelli
E-post: fariborz [dot] zelli [at] svet [dot] lu [dot] se