Valvaka: Amerikanska presidentvalet

Övrigt
Tisdagen den 8 november kommer det att hållas en valvaka på Eden med anledning av det amerikanska presidentvalet.

Bild på Donald Trump och Hillary Clinton
Foto: Michael Vadon och Gage Skidmore/Wikimedia Commons

Du som är intresserad av det amerikanska presidentvalet är varmt välkommen till Eden på vår valvaka som kommer att hållas tillsammans med studentorganisationerna LUPEF och UPF.

Valvaken kommer att gästas av Ann Heberlein, Jonas Hafström samt flera anställda vid institutionen. Det kommer bland annat att bjudas på paneldiskussioner om amerikanska värderingar och samhällsetik i förändring samt hur amerikansk inrikes- respektive utrikespolitik påverkas av valet. Det kommer även att bjudas på mat och musik.

Valvakan kommer att hållas på engelska.

Här finns programmet för kvällen (PDF)

Tid:
2016-11-08 17:00 till 23:00