dec

Vice riksbankschefen om aktuell penningpolitik och det ekonomiska läget FULLBOKAT

1 december 2021 15:00 till 16:30 | Föreläsning
Bild av talare
Per Tryding, Annika Winsth, Anna Bremer och Fredrik NG Andersson

Den 1 december kl 15 gästar vice riksbankschef Anna Breman Lunds universitet för att tala om den aktuella penningpolitiken. Vad innebär den? Hur ser landets ekonomiska läge ut? Och vad har vi att vänta de närmaste åren?

Om evenemanget

Plats:

Crafoordsalen EC1, Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Tycho Brahes väg, Lund

Kontakt:

ulrika [dot] oredsson [at] kommunikation [dot] lu [dot] se