Dalia Mukhtar-Landgren

Dalia Mukhtar-Landgren

Radikal demokrati: Hegemoni, antagonism och liberalismens gränser : Introduktion till Chantal Mouffe

• Dalia Mukhtar-Landgren
  • Per-Anders Svärd

• Chantal Mouffe

Avdelning/ar

• Statsvetenskapliga institutionen

Publiceringsår

2016-05-03

Publikation/Tidskrift/Serie

Agonistik : Texter om att tänka världen politiskt

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Bokförlaget Atlas

Ämne

• Political Science (excluding Public Administration Studies and Globalization Studies)

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISBN: 9789173895361