Styrning genom experiment

Vilka olika roller har kommuner haft vid styrning genom experiment, försöksverksamheter och urbana testlaboratorium (så kallad experimental governance)? Denna fråga diskuteras i en nyutkommen artikel av Annica Kronsell och Dalia Mukhtar-Landgren.

Artikeln ”Experimental governance: the role of municipalities in urban living labs” har publicerats i tidsskriften European Planning Studies.

Artikeln kan läsas på tandfonline.com

Annica Kronsells personliga sida

Dalia Mukhtar-Landgrens personliga sida