Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Oels talar på Paris klimatkonferens

OUTREACH FÖR VÅRA FORSKARE: Gästprofessor Angela Oels är värd för ett av de officiella sidoevenemangen på klimatkonferensen i Paris COP 21. Evenemanget tar upp betydelsen av samhällsvetenskaplig forskning för att förstå klimatförändringsrelaterad migration.

”The importance of social science research for understanding climate change induced migration” arrangeras av tre universitet: Lund, Lancaster och Hamburg. Sidoevenemang och utställningar etablerades som en plattform för observatörsorganisationer med begränsade möjligheter att tala i de formella förhandlingarna, för att de ska kunna samverka med politiker och andra deltagare, för kunskapsutbyte, nätverkande och utforskande av genomförbara alternativ för att möta klimatutmaningen.

 

Mer om evenemanget och de många olika talarna (på engelska):