Ny bok av Aggestam & Towns om genus, diplomati och förhandling

Karin Aggestam och Ann Towns har redigerat boken Gendering Diplomacy and International Negotiation (Palgrave).

This path-breaking book addresses the oft-avoided, yet critical question: where are the women located in contemporary diplomacy and international negotiation? The text presents a novel research agenda, including new theoretical and conceptual perspectives on gender, power and diplomacy. The volume brings together a wide range of established International Relations scholars from different parts of the world to write original contributions, which analyse where the women are positioned in diplomacy and international negotiation. The contributions are rich and global in scope with cases ranging from Brazil, Japan, Turkey, Israel, Sweden to the UN, Russia, Norway and the European Union.

Läs mer om boken: https://www.palgrave.com/de/book/9783319586816

Karin Aggestams personliga sida

Foto på Karin Aggestam av Maria Strömvik.

2017-12-18
Nytt forskningsprojekt om den svenska skogen
2017-12-15
Karin Aggestam och Ann Towns om kvinnor, diplomati och global politik