Welfare Policies and Management Programme

UTBILDNINGSPROGRAM: MASTER OF SCIENCE IN WELFARE POLICIES AND MANAGEMENT (WPM). 120 högskolepoäng. Avancerad nivå. Startar hösttermin

Masterprogrammet (120 hp) i välfärdspolitik och förvaltning ger dig som student den senaste forskningen inom administration och förvaltning av välfärdstjänster.

Programmet innefattar ett EU-perspektiv och bygger på en jämförande metod. Vi kommer att belysa skillnader och likheter mellan länder, på administrativa nivåer och inom policy-områden.

Genom att kombinera perspektiv från statsvetenskap, socialt arbete och sociologi ger programmet dig en bred samhällsvetenskaplig kunskap och samtidigt en fördjupad ämnesorienterad kunskap.

Programmet omfattar totalt 120 poäng, fördelat på kurser om 15 eller 7,5 hp, och ett examensarbete på 30 högskolepoäng. Programmet innebär heltidsstudier, och språket är engelska.

Observera att programmet är på engelska.

Läs mer om programmet på vår engelska webbplats: svet.lu.se/en

Sidansvarig:

Antagningspoäng

Statistik över antagningspoäng till fristående kurser och utbildningsprogram på Anmälan och antagning på lu.se.