Teorell om ett ifrågasatt politiskt beslut

Jan Teorell har blivit intervjuad av Sydsvenskan med anledning av att kommunalrådet Anders Almgren (S) medverkar i att fatta ett beslut som kan ge Skanska möjlighet att bygga på attraktiv mark i Lund, samtidigt som han är tjänstledig från Skanska.

”Det låter som helt uppenbart att han borde hålla sig borta från att delta i det beslutet. Åtminstone borde han ha vidtagit någon form av försiktighetsåtgärder för att undvika den typen av anklagelser och idealiskt sett så skulle jag ha sagt att han inte borde ha deltagit i beslutet”.

Artikeln ”Almgrens inbladning i Galten-beslut ifrågasätts” finns att läsa på Sydsvenskans webbplats.

Jan Teorells personliga sida