Rosén Sundström: Centerpartiet försöker profilera sig som Sveriges mest liberala parti.

Malena Rosén Sundström kommenterar Centerpartiet i artikeln "Den nya politiska kartan – så har partierna rört sig" i DN (1/12).

DN har kartlagt partiernas förflyttningar i åtta nyckelscener eftersom det är ett år sedan regeringens budget föll och Stefan Löfven utlyste nyval.

"Nu är den politiska kartan på väg att ritas om. Flyktingkatastrofen har skapat konflikter bortom höger och vänster. Spänningarna växer i både Alliansen och den rödgröna regeringen." skriver DN.

"Centerpartiet. Det enda borgerliga partiet som fortfarande står bakom huvuddelen av alliansregeringens migrationspolitik.
Försöker profilera sig som Sveriges mest liberala parti." säger Malena Rosén Sundström

Läs hela artikeln på dn.se

Malena Rosén Sundström