Centerpartiet tog sig stärkt ur stålbadet

Malena Rosén Sundström och Mikael Sundström skriver på Svenska Dagbladets debattsida (24/9) att goda opinionssiffror, låg konfliktnivå inom partiet och en tydlig hållning i den för närvarande mycket heta migrationsfrågan ger förutsättningar för partiet att flytta fram sina positioner. Centerpartiet inleder sin partistämma i Falun på torsdagen.

"Inom partiforskningen talar man om att partier har tre olika arenor att förhålla sig till: den partiinterna arenan, väljararenan och den parlamentariska arenan. Givetvis är de tre arenorna i delar överlappande: vad som händer på en arena påverkar ofta de andra."

Läs hela inlägget på svd.se