Bergman Rosamond om feminism och svensk politik

Annika Bergman Rosamond intervjuas om feminism och svensk politik i kanadensiska tidskriften Gazette des Femmes.
- Ledarna för de olika partierna, särskilt vänsterpartierna, har förstått att det är politiskt smart att anta en feministisk ställning, säger Annika Bergman Rosamond till Gazette des Femmes.

« Les chefs des différents partis, particulièrement les partis de gauche, ont compris que c’était politiquement intelligent d’adopter cette étiquette féministe. »

— Annika Bergman Rosamond, chargée de cours au Département de science politique de l’Université de Lund.

Läs hela den franska artikeln på www.gazettedesfemmes.ca