Gymnasiedag: Var det bättre förr?

Utanför Eden
Fotograf: Kennet Ruona

Föredrag, 350-årsjubileum

Hur var det egentligen förr? Hur har samhället förändrats sedan mormors tid? Dessa och många andra frågor kommer att diskuteras när Samhällsvetenskapliga fakulteten bjuder in gymnasister och lärare från hela Skåne till en spännande eftermiddag där några av våra duktiga forskare kommer att diskutera och föreläsa om vår tids ödesfrågor.

Vänligen observera att detta event kräver föranmälan eftersom att det finns begränsad plats, Kontakt: Felicia.Eklund [at] sam.lu.se (Felicia Eklund)

Pupils from upper secondary schools are invited from around Scania to listen to lectures from some of the researchers at the faculty of social sciences. This event will be held in Swedish.

Tid:
2017-03-10 13:00 till 16:00